Ontmoet de oprichter

Jenjira M.

Als kind werd me vaak gevraagd naar mijn droomcarrière en mijn antwoorden veranderden steeds van 'lerares' tot 'stewardess', omdat ik vol nieuwsgierigheid was naar de wereld om me heen. Toen ik opgroeide in een dorp in Thailand, kwam ik weinig in aanraking met de buitenwereld, totdat er bijzondere kansen op mijn pad kwamen.

Opgroeien was voor mij één groot buffet van levenservaringen. Ik knabbelde aan kennis, genoot van bezienswaardigheden en nam zelfs een paar pittige risico's. Op reis naar onbekende gebieden? Check! Tijdens al dat avontuur bleek mode het meest in het oog te springende gerecht op het menu te zijn. Ik bedoel, serieus, de manier waarop mensen zich kleden is als een feest voor het oog. Het is een caleidoscoop van zelfexpressie en ik ben er dol op.

Mijn eureka oment brak aan in de groep 8 - stel je deze kleine mode politie eens voor in actie. Gewapend met kleurpotloden en een grenzeloze fantasie, tekende ik er op los. Mensen in wilde outfits, ontwerpen rechtstreeks uit de dagdroomfabriek-noem maar op, ik tekende het. De mensen om me heen keken hun ogen uit naar mijn kunst, alsof ze midden in een supermarkt op een galerie stuitten. Ik hield de krabbeltrein aan het rollen tijdens mijn middelbare schooltijd.

Tijdschriften en kranten werden mijn literaire speeltuin, maar laten we eerlijk zijn, ik was er voor de sappige stukjes. Ik kon me mijn eigen schatten niet veroorloven, dus werd de schoolbibliotheek mijn modeheiligdom. Als ik zeg dat ik kranten “las”, bedoel ik dat ik de kunst perfectioneerde om direct naar de mode en roddels over beroemdheden te bladeren - knipper en je mist het!

Vanaf de brugklas totdat ik afstudeerde, zag ik mezelf als de volgende grote ster in de wereld van mode ontwerpen. Toen gooide het leven mij een curveball toe en belandde ik in de VS om te gaan studeren. Moeilijke keuze: vasthouden aan mijn droom of een andere richting op? Ik koos voor het laatste, maar reken er op dat ik mijn leven elke dag bleef leiden alsof het een catwalk was. “Fashionista' werd mijn tweede naam, dankzij vrienden, familie en klasgenoten die mijn stijl erkennen.

Het is tijd om mijn droom tot leven te brengen! Ik ben verheugd om 'JM's Ethereal Cotton' te onthullen, mijn passie-gedreven merk. Toegewijd aan het leveren van superieure stijlen, topmaterialen en ongeëvenaarde kwaliteit. Elk product wordt in Thailand gemaakt van 100% katoen. Door nauw samen te werken met onze leveranciers, garanderen we de hoogste standaard voor ons merk dat we aan jou leveren, van ons - JM's Ethereal Cotton.