Retourneren en Terugbetaling

Retourneren

Ons retourbeleid omvat 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van het artikel, zodat je ruim de tijd hebt om een retouraanvraag in te dienen. Pas je artikelen snel om voldoende tijd te hebben voor eventuele retourzendingen.

Voor een succesvolle retourzending moet het artikel in de oorspronkelijke staat verkeren: ongedragen, ongebruikt, ongewassen, ongewijzigd, met labels en in de oorspronkelijke verpakking. Als er sporen zijn van slijtage, wassen, wijzigen, verwijderen van labels of onaangename geuren, komt het artikel niet in aanmerking voor terugbetaling. Een geldig aankoopbewijs is ook vereist**.

 We bieden twee opties voor het retourneren van je artikelen.
Ten eerste kan je een retourzending in gang zetten door contact met ons op te nemen via contact@jmsetherealcotton.com.
Als andernatief kan je onze selfserviceportal gebruiken om een retourzending aan te maken.

Alle retourzendingen moeten naar het onderstaande adres worden gestuurd.

JM’s Ethereal Cotton
Bonifaciuslaan 79, 1216 PJ
Hilversum, Noord-Holland
Nederland

Als je retourzending wordt geaccepteerd, ontvang je een bevestigingsmail.

**Let op: artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag in te dienen via onze selfserviceportal of email worden niet geaccepteerd; er wordt dan ook geen restitutie verleend.

Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van retourzendingen, tenzij gratis retourneren werd vastgesteld of een complete bestelling met een minimale waarde van € 120,00 (exclusief verzendkosten) door JM's Ethereal Cotton. Houd er rekening mee dat de initiële verzendkosten die de klant maakt niet wordt terugbetaald.

Terugbetaling

Na ontvangst en grondige inspectie van je retourzending zullen we je direct op de hoogte stellen van de goedkeuringsstatus van je restitutie. Houd rekening met maximaal 14 dagen voor de inspectie en verwerking van de restitutie. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke verwerking van de restitutie op je bank- of creditcardrekening meer tijd in beslag kan nemen. Als het restitutiebedrag na 21 werkdagen vanaf de goedkeuring van je retourzending nog niet op je rekening staat, neem dan contact met ons op via contact@jmsetherealcotton.com voor verdere assistentie.

Schade en problemen
Inspecteer de inhoud van uw bestelling grondig bij ontvangst. Mocht je gebreken, schade ontdekken of een verkeerd artikel ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Zo kunnen we het probleem beoordelen en corrigerende maatregelen nemen om je tevredenheid te garanderen.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Helaas kunnen we geen retourzendingen op uitverkoopartikelen accepteren.

Ruilen
Helaas kunnen we op dit moment niet ruilen.

Europese Unie 14 dagen bedenktijd
Onverminderd het bovenstaande, heb je als de goederen binnen de Europese Unie worden verzonden, het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of terug te sturen. Ongeacht de reden en zonder opgaaf van reden. Zoals hierboven vermeld, moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen ongedragen, ongebruikt, ongewassen, ongewijzigd, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook het aankoopbewijs nodig.